استاد راهنما:
آقای دکتر کریم پور ریحان
 
استاد مشاور:
آقای دکتر  حسن آبادی
 
بهار 92

(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)

فهرست مطالب

چکیده. 1
مقدمه. 2
فصل اول
کلیات
1-1 بیان مساله. 5
1-2 سوال تحقیق: 8
1-3 اهمیت و ضرورت تحقیق 8
1-4 اهداف تحقیق 10
1-4-1 هدف کلی این تحقیق شناسایی و معرفی صنایع دستی و الگوهای معماری سنتییزد و نقش آن در توسعه گردشگری این شهر میباشد. 10
1-4-2 اهداف اختصاصی:درراستای دستیابی به هدف کلی فوق اهداف اختصاصی زیر مد نظر قرار گیرد: 10
1-4-2-1 مشخص نمودن نقش و جایگاه صنایع دستی و معماری سنتی درتوسعه گردشگری یزد. 10
1-4-2-2 ارائه راهکارایی جهت توسعه صنایع دستی با توجه به تاثیرات آن بر توسعه اقتصاد گردشگری منطقه یزد. 10
1-4-2-3  ارائه راهکارایی جهت برنامه ریزی برای حفظ و نگهداری معماری سنتی به عنوان عامل جذب گردشگر در منطقه یزد. 10
1-5 فرضیه تحقیق 10
1-5-1  برنامه ریزی در جهت حفظ و نگهداری بافت تاریخی و معماری سنتی مهمترین عامل در بهبود اقتصاد گردشگری در شهر یزد است. 10
1-5-2 برنامه ریزی در جهت آموزش و تبلیغات صنایع دستی شهر یزد تاثیر مستقیم بر اقتصاد گردشگری این منطقه دارد. 10
1-5-3  برنامه ریزی در جهت رونق اقتصاد گردشگری عامل مهمی‌در توسعه پایدار منطقه یزد است. 10
1-6 روش تحقیق 10
1-7 جامعه آماری 11
1-8 حجم نمونه. 11
1-9 شیوه نمونه گیری 11
1-10 روش جمعآوری اطلاعات 11
1-11 روش تحلیل 12
1-12  پیشینه تحقیق 12
1-13 محدودیتها و تنگناهای تحقیق 14
فصل دوم
مبانی نظری تحقیق
2-1 گردشگری 16
2-1-1 تاریخچه گردشگری. 17
2-1-2 گونه های گردشگری. 20
2-1-2-1 گردشگری مجازی. 20
2-1-2-2 گردشگری درمانی. 21
2-1-2-3  گردشگری تفریحی. 21
2-1-2-4  گردشگری زمستانی. 21
2-1-2-5 گردشگری انبوه 22
2-1-2-6  گردشگری گروهی بین‌المللی. 22
2-1-2-7 سایر گونه‌های گردشگری. 23
2-2  مسافر، دیدارکننده یا گردشگر. 27
2-3  صنایع دستی 28
2-3-1 تاریخچه صنایع دستی ایران. 28
2-3-2 تاریخچه صنایع دستی یزد. 30
2-3-2-1 هنر نساجی یزد. 30
2-3-2-2 هنر شعر بافی در یزد. 33
2-3-2-3 زری بافی : 34
2-3-2-4 پرده بافی : 35
2-3-2-5 رولحاف بافی : 35
2-3-2-6 شمدبافی : 35
2-3-2-7 چادر شب بافی : 35
2-3-2-8 بافت دستمال : 35
2-3-2-9 قناویز : 36
2-3-2-10 احرامی‌بافی : 36
2-3-2-11 ترمه بافی : 36
2-3-2-12 انواع ترمه : 37
2-3-2-13 دندانی بافی : 37
2-3-2-14 دارایی بافی : 38
2-3-3 ویژگیهای صنایع دستی ایران. 39
2-3-4  اهمیت صنایع دستی. 40
2-3-5 طبقه بندی صنایع دستی. 41
2-4  معماری 44
2-4-1 معماری ایرانی. 46
2-4-2 اصول معماری ایرانی. 46
2-4-2-1  درونگرایی. 46
2-4-2-2  پرهیز از بیهودگی: 47
2-4-2-3  مردم واری( محوری): 48
2-4-2-4  خودبسندگی: 49
2-4-2-5  نیارش: 50
2-4-3 سبک‌شناسی معماری ایران. 50
2-4-3-1 پیش از اسلام. 50
2-4-3-2 پس از اسلام. 51
2-5  توسعه پایدار. 52
2-5-1  اثرات صنعت گردشگری در توسعه پایدار کشور. 52
2-5-2  اثرپذیری صنعت گردشگری از بخش های مختلف اقتصادی. 54
فصل سوم
معرفی منطقه مورد مطالعه
3-1 موقعیت جغرافیایی 57
3-2 موقعیت شهری 58
3-3 جمعیت. 58
3-4 پیشینه نام یزد. 59
3-5 پیشینه تاریخی 61
3-6 تاریخ و قدمت. 61
3-7 تاریخ و فرهنگ. 62
3-8 نژاد. 62
3-9 زبان. 63
3-10 مذهب. 63
3-11 آب و هوا 63
3-12 صنایع دستی 64
3-12-1 قالى بافى. 64
3-12-2 زیلو بافى. 64
3-12-3 دست بافى (شعر بافى) 65
3-12-4 ـ ترمه. 65
3-12-5 ـ زرى. 66
3-12-6 ـ مخمل. 66
3-12-7 ـ شمد. 66
3-12-8 ـ چادر شب 66
3-12-9 ـ دستمال. 66
3-12-10 ـ دارایى (ایکات) 66
3-12-11 ـ روتختى. 67
3-12-12 ـ خورجین بافى (لبافى) 67
3-12-13 ـ جیم. 67
3-12-14 ـ سجاده 67
3-12-15 ـ پتو. 67
3-12-16 ـ بقچه، لنگ 67
3-12-17 ـ احرامى، قناویز، دندانى. 67
3-12-18 ـ شال بافى. 68
3-12-19 ـ سفره 68
3-12-20 ـ روفرشى. 68
3-12-21 سفال و سرامیک 68
3-12-22 گیوه بافى. 69
3-12-23 آهنگرى (چیلانگرى) 69
3-12-24 حصیر بافى. 69
3-12-25 کاشى‏سازى. 70
3-12-26 سریشم سازى. 70
3-12-27 شیرینى پزى. 70
3-13 معماری یزد. 70
3-13-1 خانه های سنتی یزد: 72
3-13-2  خانه اربابی: 73
3-13-3 خانه امامزاده ای: 74
3-13-4 خانه قلم سیاه: 74
3-13-5 آب انبارها: 74
3-13-6 یخچالها به طور عمده از سه قسمت تشکیل شده اند: 75
3-13-7 بادگیرها: 75
3-13- 8 معماری خانه یزدی. 77
3-14 نقاط قوت گردشگری استان یزد : 79
3-15 نقاط ضعف گردشگری استان یزد : 80
3-16 صنعت گردشگری از بعد اقتصادی : 80
فصل چهارم
یافته­ های تحقیق
4-1 تحلیل توصیفی 82
4-1-1 توصیف متغیرهای زمینهای. 82
4-1-1-1 سن. 82
4-1-1-2 جنسیت 83
4-1-1-3 تحصیلات 83
4-1-1-4 قومیت 84
4-1-1-5 وضعیت تأهل. 84

     82%d9%88%d9%82%db%8c-%d8%ac%d8%b1%d8%a7/"> 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...