پایان نامه با موضوع لنفوئیدی |
شونده به ویتامین D در کودکان مبتلا به سرطان لنفوئیدی حاد در مقایسه با کودکان سالم
پایان نامه تاثیر مکمل روغن زیتون بر شاخص های التهابی IL-6،CRP، TNF-α
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی پایان نامه جهت اخذ درجهی کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی وعلوم ورزشی _ گرایش فیزیولوژی ورزشی عنوان: تاثیر مکمل روغن زیتون بر شاخص های التهابی IL-6،CRP، TNF-α و هورمون کورتیزول به دنبال یک جلسه فعالیت وامانده ساز در دختران […]
پایان نامه های دانلودی رشته زیست شناسی
دانلود رایگان متن کامل پایان نامه:بررسی تنوع ژن Coa در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از نمونه های بالینی در رشت بررسی ارتباط پلی مورفیسم های فاکتورهای انعقادی پایان نامه رشته پزشکی با عنوان بروسلوز پایان نامه رشته زیست شناسی : بررسی اثر چند نوع فرمولاسیون باکتری سودوموناس فلورسنت پایان نامه رشته زیست شناسی : […]
دانلود پایان نامه :کم خونی عفونی جوجه ها
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد عنوان : کم خونی عفونی جوجه ها
دانلود پایان نامه :تعیین اثر استفاده از آبفشانهای فوق لثه ای حاوی كلرهگزیدین و گاز استریل بر روی اندكس بهداشت دهان در افراد مبتلا به دیسكرازی های خونی
متن کامل پایان نامه مقطع دکترای رشته : دندانپزشکی عنوان : تعیین اثر استفاده از آبفشانهای فوق لثه ای حاوی كلرهگزیدین و گاز استریل بر روی اندكس بهداشت دهان در افراد مبتلا به دیسكرازی های خونی
دانلود پایان نامه:اثرات تغذیه ای سطوح مختلف نانوسلنیوم در سنین 22 تا 42 روزگی بر پاسخ ایمنی، برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
پژوهش حاضر به منظور بررسی تأثیر غلظت های مختلف نانوسلنیوم مخلوط در آب آشامیدنی بر پاسخ ایمنی، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی انجام شد. برای این منظور، مقادیر معین نانوسلنیوم از آغاز هفته چهارم تا انتهای هفته ششم به مدت 21 روز به آب آشامیدنی افزوده شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی، با 176 قطعه جوجه گوشتی سویه راس در 4 تیمار (سطح مصرف صفر، 1/0، 2/0 و 3/0 پی پی ام نانوسلنیوم در لیتر آب) با 4 تکرار و 11 قطعه جوجه در هر تکرار انجام گرفت. جهت بررسی پاسخ ایمنی و تعیین برخی فراسنجه های خونی، در روز 42 ام دوره پرورش، دو قطعه جوجه از هر تکرار به طور تصادفی انتخاب و خون گیری از ورید زیر بال آن ها انجام گرفت و سپس شمارش انواع گلبول های سفید خون و اندازه گیری میزان گلوکز، تری گلیسرید، کلسترول، HDL و LDL صورت گرفت. علاوه بر آن، جهت ارزیابی خصوصیات لاشه، در روز آخر دوره پرورش یک قطعه جوجه از هر تکرار کشتار شده و بخش های مختلف لاشه نظیر ران ها، سینه، پشت و بال ها، چربی حفره بطنی، کبد، سنگدان، قلب و اندام های لنفوئیدی توزین گردیدند. نتایج به دست آمده نشان داد فراسنجه های ایمنی به طور قابل توجهی تحت تأثیر تیمارها قرار گرفتند (05/0P<). بدین صورت که با افزایش سطح نانوسلنیوم، درصد مونوسیت ها، لنفوسیت ها و ائوزینوفیل ها افزایش (05/0P<) و درصد هتروفیل ها و نیز نسبت هتروفیل به لنفوسیت روندی نزولی داشت (05/0P<). هم چنین، افزایش غلظت نانوسلنیوم در مقایسه با گروه شاهد، باعث افزایش میزان HDL (05/0P<) و کاهش میزان تری گلیسرید، کلسترول و LDL شد (05/0P<) اما تأثیر معنی داری بر میزان گلوکز خون نداشت (05/0P>). از نظر درصد وزن ران ها، پشت و بال ها، قلب و سنگدان جوجه ها تفاوت معنی داری مشاهده نشد (05/0P>) در حالی که درصد وزن سینه، چربی محوطه بطنی و کبد به طور معنی داری تحت تأثیر تیمارها قرار گرفت (05/0P<). هم چنین، درصد
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1398-12-17] [ 04:42:00 ق.ظ ]
|