مقاله سیستم مدیریت، محتوای فعال |
سیستمهایBPM وBPR در سازمان نقشهای یکسانی ندارند؛ چراکهBPR خواستار نابودی رادیکال فرآیندهای کسبوکار موجود است وBPM از فرآیندهای موجود با برنامه ریزی عملی، تکرار شونده و افزایشی به وضع مطلوب میرسد [34]. 2-8– سیستم مدیریت گردش کاری: سیستم مدیریت گردش کار، سیستمی تعریف میشود که اجرای گردش کار را تعریف، ایجاد و مدیریت می کند و با بهره گرفتن از یک نرمافزار و یک یا چند موتور گردش کار، قادر به تعریف و تفسیر فرآیندها و تعامل با کاربران در گردش کار میباشد و در صورت نیاز، با بهره گرفتن از فنآوری اطلاعات ابزارها و برنامه های کاربردی را فراخوانی می کند [16]. 2-8-1- معایب سیستم WFM
- سیستم گردش کار تنها یک نوع ابزار مسیریابی است که بر جنبههای عملیاتی متمرکز است. در واقع تمرکز آن تنها روی فرآیندهای کاری است نه محتوای فعالیتها و وظایف. یعنی صرفاً انتقال دادهها طبق روالها و قواعد از پیش تعیین شده بدون انجام هیچگونه تجزیهوتحلیلی روی دادهها انجام میشود.
- رویکرد وظیفهای دارد؛ نه فرآیندی.
- امکان برقراری ارتباط با پایگاههای دادهی سیستمهای دیگر بهراحتی و سادگی امکانپذیر نیست.
- همراه سیستم گردش کار، سیستمهای فرمساز و گزارشساز هم باید تهیه شود. چراکه سیستم گردش کار به تنهایی دارای محیط فرمساز و گزارشساز نیست.
- قواعد کاری ساده را پوشش میدهد.
- یکپارچهسازی آن محدود است.
- محیط طراحی فرآیند و فرمها، دارای استاندارد جهانی نیست و برای این عملیات، حتماً، باید از متخصصین خبره برنامهنویس استفاده کرد.
- عدم کاربرپسندی محیط طراحی فرآیند به دلیل استفاده از کدنویسیهای طاقتفرسا و زمانبر.
- امکان اعمال تغییرات و بهبود فرآیندها به راحتی امکانپذیر نیست.
- محدود بودن امکانات کنترلی و مدیریتی مدلسازی و طراحی فرآیند.
- عدم سهولت و سادگی در عملیات بهبود فرآیندها پس از اجرای آنها.
- قابلیت اخذ گزارشات کنترلی و مدیریتی آن در حد مقدماتی و محدود است.
- عدم پشتیبانی از دو نسخه از یک گردش کار
- عدم توانایی در پایش اطلاعات
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1398-12-13] [ 03:45:00 ب.ظ ]
|